Flying Divers Dykkurser i Göteborg

Vi erbjuder PADI:s internationella dykutbildningar. Vårt främsta mål är att erbjuda utbildning av högsta kvalitet med instruktörer som älskar att lära ut och brinner för dykning.

Självklart har vi ett långtgående säkerhetstänkande, beträffande både dykning och båtutfärder.

För anmälan till samtliga kurser gäller följande:

Intresseanmälan kan göras direkt i högerspalten på respektive kurshemsida. Bokning kan även göras per telefon 031 - 12 30 40 eller genom besök i butiken på Klippan i Göteborg.

För att vara säker på en plats måste du betala en anmälningsavgift på 1000:-. Denna återbetalas ej.

När anmälningsavgiften är betald är du välkomen att besöka butiken för att få ytterligare information inför din kurs och att hämta ut kursmaterial.

 Välkommen till oss och upplev Västkustens fantastiska undervattensvärld!

Discover Scuba (Provdyk i bassäng)

En bra kurs för dig som snabbt vi prova på att dyka. Dyket utförs i en bassäng.

Mer information och bokning


PADI Open Water Diver (Grundkurs)

Om du har alltid velat lära dig att dyka, upptäcka nya äventyr eller helt enkelt se den fantastiska världen under vågorna. Det är här det börjar.

Mer information och bokning


Advanced Open Water Diver

Utforskning, spänning och upplevelser.
De är vad PADI Advanced Open Water Diver kursen handlar om. Och nej, du behöver inte vara "avancerad" för att ta steget - det är utformat så att du kan gå rakt in i det efter PADI Open Water Diver kurs.

Mer information och bokning


PADI Rescue Diver

"Utmanande och belönande" beskriver bäst PADI Rescue Diver kurs. Den här kursen bygger vidare på det du redan vet om hur man kan förebygga problem och hur man kan hantera dem om de inträffar.

Mer information och bokning


PADI Divemaster

Första steget in i din professionella dykkarriär. Ditt äventyr till professionella nivåer av rekreationsdykning börjar med PADI Divemasterprogrammet. I nära samarbete med en PADI Instruktör utökar du dina dykkunskaper och finslipar dina färdigheter till en professionell nivå. PADI Divemasterutbildningen utvecklar din ledarskapsförmåga samt lär dig att övervaka dykverksamhet och hjälpa instruktörer med elever.

Mer information och bokning


PADI Assistant Instructor

Som assisterande instruktör får du inte bara ytterligare erfarenhet som professionell dykare utan du får även kunskap om PADI:s utbildningssystem. Under kursen får du lära dig att organisera, leda och övervaka olika typer av dykaktiviteter. Du kommer att få öva på att hålla teoripresentationer, genomföra övningar både i CW- och OWmiljö.

Mer information och bokning


PADI Instructor Development Course IDC

PADI Instructor Development Course (IDC) är hjärtat i Instruktörsutbildningen. Under IDC kommer du att tillämpa dina dykfärdigheter och kunskaper för att lära dig att bedriva dykutbildning på egen hand.

Mer information och bokning

 

 

Specialkurser

 

 

 
Adolf Edelsvärds gata 9-11, 414 51 Göteborg    |    031-12 30 40    |    butik@flyingdivers.se